Відкриття нової освітньої програми «Менеджмент у сфері ІТ»

Вперше в регіоні відкривається нова освітня програма «Менеджмент у сфері IT» для випускників!

Освітньо-професійна програма «Менеджмент у сфері інформаційних технологій» спеціальності 073 «Менеджмент» (ОР бакалавр) є поєднанням освітніх, наукових та професійних аспектів управління та адміністрування, що ґрунтується на науково-практичному досвіді в ІТ сфері і відповідає парадигмі фасилітативного навчання. Розробниками програми є топ менеджери провідних IT компаній!

Бакалавр з менеджменту у сфері інформаційних технологій (Bachelor of Management in IT sphere) – це ефективний менеджер з глибокими управлінськими та технічними знаннями, який може працювати в продуктові ІТ компанії, аутсорсинговій, аутстаф або консалтинговій компанії. А також в IT відділах нетехнічних компаній.

Освітня програма «Менеджмент у сфері інформаційних технологій» це:

– сучасні знання у сфері менеджменту в IT від викладачів та практиків з ІТ-компаній;

– можливість паралельно навчатися за спеціальністю «Комп’ютерне забезпечення автоматизованих систем»;

– практично-орієнтоване навчання: стажування, тісна співпраця з IT-компаніями та практика на реальних проектах;

– залучення до участі в міжнародні проекти щодо питань розвитку сталих практик управління;

– підвищення рівня знання іноземних мов, зокрема англійської та польської;

– можливість одночасного (стипендіального навчання в країнах Європи (Польщі, Франції, Румунії та ін.) за міжнародними грантовими програмами по обміну студентами з Європейськими закладами освіти (зокрема Erasmus+).

Випускники програми отримують:

– можливість стати професіоналом у сфері менеджменту в IT;

– знання та навички з: управління операційною діяльністю в ІТ компанії, вміння вирішувати стратегічні завдання в ролі операційного менеджера; впровадження бізнес-процесів та удосконалення бізнес-моделей ІТ компаній в ролі бізнес-аналітика; управління персоналом в ролі HR-менеджера, рекрутера та People Partner; розробки технічних рішень для бізнесу в якості менеджера з продаж; управління проектами та управління фінансами в ІТ компаніях;

– диплом європейського зразка зі спеціальності «Менеджмент»;

– розвиток професійних IT-навичок: управлінських, комунікативних, лідерських та організаційних напрямів; мережу корисних контактів із міжнародною студентською спільнотою та представниками ІТ; компаній, що створюється завдяки можливості проходження практики в ІТ компаніях та стажуванні за кордоном;

– можливість працевлаштуватися за фахом вже на 4-му курсі навчання.

Більше про особливості освітньої програми “Менеджмент у сфері інформаційних технологій” можна прочитати тут. Промо-відео тут.

Запрошуємо 8 квітня на 12-00 год на День відкритих дверей, щоб дізнатись більше!

Підключення за посиланням: https://us04web.zoom.us

Meeting ID: 494 177 7265 Passcode: 1236987