Ректор взяв участь у роботі Школи стратегічного менеджменту Фонду ректорів Польщі

У Криниці-Здруй (Республіка Польща) ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяв участь у роботі XXVII Школи стратегічного менеджменту у вищій освіті, що відбулась 30 і 31 травня і була організована Фондом ректорів Польщі.

До цієї сесії Прикарпатським університетом було підготовано ґрунтовні аналітичні матеріали щодо роботи університетів України в умовах війни. Зокрема, щодо стану вищої освіти напередодні широкомасштабної російської агресії; ключових рішень органів влади задля збереження функціонування закладів вищої освіти; щодо людських і матеріальних втрат в сфері вищої освіти; фінансових проблем та шляхів їх подолання.

Ректор Ігор Цепенда подякував польським колегам за підтримку і велику допомогу Україні з боку Польщі, зокрема, з боку польської системи освіти.

Університет вдячний за надану можливість участі у роботі XXVII Школи стратегічного менеджменту у вищій освіті президенту Фонду польських ректорів, професору Єжи Возницькому та науковій співробітниці Фонду Ірині Дегтярьовій.