Співпраця з Держпродспоживслужбою надасть студентам нові можливості

Сьогодні ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда зустрівся з заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергієм Захаровим та з начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Романом Гурським.

Сторони обговорили можливі напрямки спільної роботи між Службою та університетом і підписали угоду про співпрацю між ПНУ та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Зокрема, така діяльність відкриє нові можливості для студентів освітньої програми «Лабораторна діагностика» факультету природничих наук Прикарпатського університету.

Основними завданнями угоди є:

– об’єднання потенціалів з метою підвищення якості освіти;

– забезпечення якості професійно-практичної підготовки студентів спільно визначених спеціальностей шляхом проходження навчальної і виробничої практики;

– співпраця у розробці спільних наукових і дослідних ініціатив, розробці та удосконаленні освітніх програм та її компонентів;

– спільна діяльність щодо організації системи освіти та інших напрямів діяльності.