Проєкт студентів-програмістів відзначили на всеукраїнському конкурсі

Студенти-програмісти 4-го курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» факультету математики та інформатики Ігор Полатайко та Марія Слободян стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Інженерія програмного забезпечення» та нагороджені  дипломами II ступеня.

Команда наших студентів представила науковий проєкт «Система анонімних опитувань для аналізу та оцінювання рівня якості освіти у навчальних закладах «PNU-Feedback»». Керівник роботи – кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційних технологій Ігор Лазарович. В результаті виконання проекту студентами розроблено діюче програмне забезпечення, що буде використовуватись стейкхолдерами при акредитації освітніх програм університету.

Всеукраїнський конкурс відбувся днями на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. У ньому взяли участь 64 студенти із різних закладів вищої освіти України, які представляли 51 науковий проєкт. Галузевою конкурсною комісією відібрано 15 робіт для участі у підсумковому турі, що проходив у формі онлайн-конференції.