Наш студент у складі збірної України переміг на Чемпіонаті світу з кікбоксингу

Вітаємо студента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Іллю Жекало з перемогою у складі збірної України на Чемпіонаті світу з кікбоксингу! Він відбувся в італійському місті Марина-ді-Каррара. Також вітаємо тренерів переможця Дениса Бухтарьова та Сергія Кондрата!

У змаганнях (у віковій категорії 16-18 років) брали участь більше 2500 учасників з 51 країни свету, серед яких й калушани – вихованці відділення тайського боксу Спортивного клубу «Торнадо» на базі ДЮСШ Калуської міської ради.

У результаті напруженої боротьби – юні спортсмени вибороли першість чемпіонату світу у двох рингових жорстких версіях: Лок Кік та К-1.

Вітаємо абсолютних двічі переможців: Євгена Стасюка – Лоу -Кік у вазі 57 кг; К-1 – 58 кг; Іллю Жекало – Лоу-Кік, вага 63,5 кг. та – К-1 у вазі 64 кг (студент спеціальності “Облік і оподаткування” Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника); Василя Рендзяка – Лоу-Кік у вазі 67 кг та К-1, вагова категорія – 68 кг.

Неймовірний успіх – це результат наполегливої праці самих чемпіонів, тренерів, а також підтримка батьків та меценатів. Нехай перемог буде якнайбільше!