Доцент університету Юрій Ковбаско – лауреат всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року”

Доктор філологічних наук, доцент кафедри англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Юрій Ковбаско став лауреатом всеукраїнського щорічного конкурсу «Молодий вчений року» у галузі “Філологічні науки”. Також наш науковець посів друге місце у номінації «Монографія (від 1 до 3-х співавторів)». 

15 жовтня відбулося офіційне нагородження лауреатів всеукраїнського щорічного конкурсу «Молодий вчений року», що проводиться Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Зазначимо, що загалом у конкурсі було визначено 100 номінацій, в яких приймали участь молоді учені України. Його головною метою є визнання значних досягнень молодих учених у різних галузях знань та сферах діяльності. Основними завданнями конкурсу є відзначення молодих вчених за внесок у розвиток науки; відзначення молодих вчених за внесок у промоцію науки; відзначення молодих вчених за благодійну і громадську діяльності; відзначення молодих вчених за досягнення в діяльності, що сприяє подальшому розвитку української науки, зростанню потенціалу України; відзначення молодих вчених за внесок в захист інтересів України; відзначення молодих вчених за підвищення авторитету України на міжнародному рівні.

З результатами конкурсу можна ознайомитися за посиланням:

https://leaderscientist.ysc.in.ua/laureaty-2021/