Розпочався 17-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

З 20 жовтня розпочато 17-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. 

Прийом заявок відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 20 жовтня до 30 листопада 2022 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО – університетів, академій та інститутів. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Переможці конкурсу – майбутні стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримають від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 3727 грн*, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань. Також студенти стають частиною спільноти талановитої молоді зі всіх куточків України, до якої сьогодні входять понад 2 500 молодих людей.

Зазначимо, що стипендіальна програма «Завтра.UA» – це загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. 

За 16 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює зі ЗВО з усіх регіонів України, 95 закладів, у числі яких і Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, є її офіційними партнерами.